herinneringen

afscheidsfotografie Gwendolyn Pieters

Herinneringen

Vaarwel werkt samen met Gwendolyn Pieters fotografie om deze dag voor u vast te leggen en u, wanneer u dat wilt, dit moment met elkaar kunt delen, een mooie herinnering voor u zelf of dit belangrijke moment kunt laten zien aan de mensen die niet aanwezig zijn geweest.

 

Als gespecialiseerd afscheidsfotograaf leg ik graag waardevolle momenten vast. Momenten vol met liefde. Twee handen die elkaar vinden. Een liefdevolle blik. Een traan maar bovenal die glimlach, om die prachtige anekdote. Een dag vol emoties, bewaard in integere foto’s. Om herinneringen levend te houden. En om te helpen in het rouwproces. Kiezen voor een afscheidsfotograaf betekent dat je het werk en de zorgen van het fotograferen overlaat aan een professional. Zodat alle aanwezigen er die dag echt bij kunnen zijn. En niet na hoeven te denken over deze extra verantwoordelijkheid.

Het verstrooien van de as van je dierbare is een bijzonder moment. Ik ben discreet en respectvol aanwezig bij dit moment. Ik fungeer als een extra set ogen, kijk met jullie mee. Zo onopvallend als mogelijk is, maar wel op de juiste momenten op de juiste plek. Ik ben er niet om het verdriet vast te leggen. Maar ga juist op zoek naar warmte: een troostende hand, een liefdevolle blik.

Na de asverstrooiing heb ik snel een slideshow gereed, met een selectie aan beelden. Daarna ga ik aan de slag met het maken van een album, dat geheel naar wens is samen te stellen. Alles is maatwerk, voor elk budget is er een oplossing.

Als u een afspraak wilt maken of gewoon meer informatie wenst dan kunt u mij altijd mailen of bellen. Dat kan op elk moment, ook in de avonduren. Vervolgens kom ik langs voor een kennismaking of voeren we een telefonisch gesprek over alle wensen en mogelijkheden.

U kunt van deze website niets kopiëren!